Доставките в страната се извършват със куриерска фирма Спиди.

След получаване на обаждане за потвърждаване на наличността или уточнение на необходимият срок за изработка на съответния артикул, доставката се осъществява в рамките на 1-2 работни дни в зависимост от графика за разнос и натовареноста на Спиди в населеното място.

Цената на доставката е фиксирана:
– 5,00 лв. до офис на Спиди
– 7,00 лв. до адрес на получателя

Поръчки, потвърдени до 15:00 ч. се изпращат в рамките на същия работния ден. Потвърдените след 15:00 ч. поръчки се изпращат на същия или следващия работен ден: ще получите обаждане от наш консултант, който ще Ви уведоми, кога точно да очаквате пратката.

УТОЧНЕНИЕ: Клиентът поема задължението да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай че клиентът не бъде открит на посочения адрес или е подал грешен, втората доставка се заплаща допълнително от него. Всички цени, посочени в този сайт, са с вкл. ДДС.

ВАЖНО: При доставка, клиентът е длъжен да отвори пратката и да провери дали е запазена нейната цялост В ПРИСЪСТВИЕТО на куриера. Ако продуктът е счупен, повреден или наранен, трябва задължително да го обяви на куриера в момента на доставката. В противен случай, стойността на пратката и на доставката остават за сметка на клиента. Podarakza не носи отговорност за повредени пратки, които не са обявени в присъствието на куриер.

При получаване на пратка, преди да впишете своето име и подпис като получател на пратката, се уверете в целостта на опаковката на пратката. В случай на констатирани увреждания на пратката и опаковката, съвместно с куриера на SPEEDY или съответната куриерска фирма, се съставя констативен протокол в два екземпляра по един за всяка от страните, в който се описва вида, състоянието на опаковката и наличното съдържание на пратката. Рекламации следва да се предявяват в момента на получаване на пратката, преди да сте приели пратката от куриера.

Call Now Button