ВРЪЩАНЕ

Купувачът имат право да върне обратно закупена стока от сайта Podarakza.com в рамките на 14-дневен срок, считано от датата на доставка.

Ако купувачът не хареса поръчаната от него стока, той има право да я замени с друга стока по негово желание, или да я върне в офиса на Podarakza.com като доставката е изцяло за негова сметка.

Това не се отнася за персонализираните подаръци, които са с лична снимка, текст или дата.

Купувачът може да върне пратка, като посети най-близкия офис на Спиди или заяви куриер на Спиди, който да го посети на посочен адрес. Необходимо е купувачът да изтегли и попълни формуляра, да го постави в пратката или да ни го изпрати на e-mail: info@podarakza.com, след което да изпрати закупените артикули(добре опаковани) на нашия адрес, изписан по-долу.

Ако стоката е с фабричен дефект, стойността й се възстановява на клиента.

Не подлежат на връщане продукти с увредена опаковка, счупени, със следи от драскотини, удари, употребени.

За връщане на артикули, моля използвайте посочените условия. Връщания, направени с друга куриерска фирма или по начин, различен от инструкциите по-горе, НЯМА ДА БЪДАТ УВАЖЕНИ.

Възстановяваме сумата на върнатите артикули в рамките на 14 работни дни от датата на пристигане на върнатата пратка в нашия офис. След като приемат пратката Ви, колегите ще Ви изпратят уведомителен имейл за успешното получаване на върнатия от Вас продукт.

Ако поръчката е заплатена с банков превод, наложен платеж или кредитна карта, възстановяваме сумата по банковата сметка, която сте посочили във формуляра за връщане на продукти.

Call Now Button